Lezingen


Verhalen vertellen is een wekelijkse activiteit. De vorm varieert enorm, van een (gast)college voor vijftien studenten tot een in-company lezing voor vijftig managers. Het kan ook een congres zijn met bijna duizend mensen of een avond bij een politieke jongerenorganisatie met een opkomst van zeven leden (de voorzitter keek aanvankelijk niet heel blij maar het was voor iedereen een leuke avond). Sinds 1999 heb ik zo’n 300 lezingen gegeven over kenniseconomie en innovatie, altijd met veel plezier. Het genoegen van het publiek is meestal wederzijds, in evaluaties scoor ik gemiddeld boven de 4 op een schaal van 1 tot 5.

Als je me wilt uitnodigen voor een lezing kun je contact opnemen met Tessa Sterkenburg van sprekersbureau The Next Speaker. Haar contactgegevens zijn:
mobiel: +31 6 24854637
e-mail: tessa@thenextspeaker.com

Tessa is de oprichter van The Next Speaker. Haar motto is: „De volgende generatie sprekers staat klaar…” Daar voel ik me zeer bij thuis. Als je sprekers zoekt op het snijvlak van ondernemen, innoveren en web 2.0, kijk dan eens rond op de website van The Next Speaker. Er is bij mijn weten in Nederland geen beter aanbod te vinden.

Een greep uit recente lezingen:

Climate-KIC Accelerator: the world's largest clean tech startup accelerator from Frans Nauta

Climate-KIC Business School Summer Journey from Frans Nauta

TIAS Business School – Innovation in the Public Sector from Frans Nauta

Clean Tech Innovation Ecosystems from Frans Nauta

Public Sector Innovation from Frans Nauta

 

© Copyright Frans Nauta - Theme by Pexeto