Lezingen


Ik vind het leuk om lezingen te geven naar aanleiding van Het Innovatieplatform. Want alhoewel mijn avontuur als secretaris misschien een unieke belevenis lijkt, dat was het niet. De context was uniek, maar het proces van het Innovatieplatform speelt zich dag in dag uit af in tal van bedrijven en overheidsorganisaties. Initiatieven voor verandering roepen in iedere organisatie weerstand op. Alleen als de top die verandering goed inzet en managed heeft innovatie een kans van slagen. Datzelfde geldt voor de innovator: alleen als je slim opereert zul je een innovatie goed ‚naar de finish’ kunnen brengen. Het boek bevat zo’n vijftig lessen, survivaltips en bonustips die je meer kans van slagen geven.
Tijdens lezingen ga ik daar op door. Hoe krijg je als organisatie en als eenling in een organisatie de kunst van het veranderen in de vingers? Doe je voordeel met de Eerste en Tweede wet van Haast en de Eerste en Tweede Wet van Teveel Mensen. Leer wat het belang is van hoekpanden, hoe je netjes brutaal kunt zijn en waarom je geen kattenherder moet willen zijn. En wat de relatie is tussen innovatie en pupillenvoetbal.

Als je me wilt uitnodigen voor een lezing kun je contact opnemen met Tessa Sterkenburg van sprekersbureau The Next Speaker. Haar contactgegevens zijn:
mobiel: +31 6 24854637
e-mail: tessa@thenextspeaker.com

Tessa is de oprichter van The Next Speaker. Haar motto is: „De volgende generatie sprekers staat klaar…” Daar voel ik me zeer bij thuis. Als je sprekers zoekt op het snijvlak van ondernemen, innoveren en web 2.0, kijk dan eens rond op de website van The Next Speaker. Er is bij mijn weten in Nederland geen beter aanbod te vinden.

© Copyright Frans Nauta - Theme by Pexeto