Climate-KIC


Climate-KIC is een project van de Europese Commissie om meer klimaatinnovaties naar de markt te brengen in Europa. Het project wordt gefinancierd door EIT (European Institute for Innovation and Technology). Ik ben verantwoordelijk voor het Entrepreneurship programma in Nederland. Ik adviseer en financier startups, zet coaching programma’s op in de vorm van Masterclasses en werk aan internationale relaties met onder andere Berkeley, Stanford, MIT en Harvard.

Binnen Climate-KIC werken kennispartijen, marktpartijen en overheden samen. We hebben vijf centra in Europa: Berlijn, London, Parijs, Randstad en Zürich. De Nederlandse co-locatie is een samenwerkingsverband van de TU Delft, de Universiteit Utrecht, Wageningen UR, Schiphol, DSM, Deltares, TNO, de gemeente Rotterdam en de Provincie Utrecht.

Als je het voornemen hebt om als student of ondernemer iets te gaan doen aan het klimaat-vraagstuk dan is Climate-KIC een uitstekend startpunt: je kunt bij ons terecht voor onderwijs en voor startup support. Meer informatie vind je op de website van Climate-KIC.

Meer informatie:
www.climate-kic.org

www.CleanLaunchpad.eu

© Copyright Frans Nauta - Theme by Pexeto